Friday 7 September 2018

Cryptov8

Blockchain teknolojisi, muhtelif finansal hizmetler, ödemeler ve fonksiyonlar amacıyla bir aracı olarak hareket edeceği amacıyla müşteri hizmetlerinin niteliğini artıracaktır.
Buna ek olarak, blockchain teknolojisi, Cryptov8 ile işbirliği yapmış firmaların kullanıcılarıyla iletişim kurma biçimini geliştirecek ve eş zamanlı güvenlik sağlayarak prosedür maliyetlerini azaltacaktır.
Ne de olsa sahip olunan merkezi hizmetler, işlemleri yapmak amacıyla en uygun koşullar sağlayamaz - defa çok mesele ve hileli tasarının yanında aracılar da bulunmaktadır.
Bütün bu meseleler ek finansal ve vakit maliyetleri ile orantılıdır.
Neden Cryptov8 Ico Projesi Önemli?
Cryptocurrency segmentinde gayret gösteren hizmetlerin birleştirilmesi
Cryptov8 bankacılık platformu, müşterilerine sundukları şifreleme ve kilitleme hizmetlerini genişletmek amacıyla alakalı kuruluşlarla çalışacaktır.
Merkezi olmayan bir platform olan Cryptov8, kripto para birimiyle alakalı bütün hizmetleri tek bir platformda birleştirecek.
Bu platformun işlevselliğini kullanarak, ihtiyaç duyulan servislere süratli ve güvenilir bir şeklinde erişmek amacıyla eşi benzeri olmayan bir fırsat.
Cryptov8 Mevcut pazarın düzenlenmesi hakkında bilgiler;
Cryptocurrency pazarı, kullanıcılar amacıyla defa rizikolu olan, oldukça düzensizdir.
Bu bağlamda, Cryptov8'in ananesel bankacılık segmenti ve sahip olunan kriptografik pazarın konularını düzenlemede Entegre Krallık'ın en iyi uygulamalarını birleştirmeyi amaçladığını tahmin ediyorum.
Kurallar, müşterileri bu gün kripto döviz piyasasında sahip olunan olan belirsizlik ve risklerden koruyacaktır.
Daha evvel de belirtildiği gibi, sahip olunan ananesel bankalar müşterileri amacıyla yüksek kalifiye, şeffaf ve güvenilir para ünitesi işlemleri sağlayamazlar.
Bankalar biçimindeki aracılar, hizmetleri amacıyla defa yüksek bir mükafat alırlar ve bu da çok önemli bir sorundur.
Buna ek olarak, Cryptov8 henüz sahip olunan bankalar doğrulusunda muayene edilen havale idarelerine dağıtılacaktır.
Bu, müşterilerin kripto döviz piyasasına basit, ucuz ve hem de fiyatsız bir şeklinde ulaşmasını sağlayacaktır.
Bu, müşterilerin kripto döviz piyasasına katılımını artıracak, Cryptov8 projesi belirteçleri bir ödeme aracı olarak kullanılacak veyahut platform içindeki belirli eylemler amacıyla ödüllendirilecek.

Cryptov8 Cüzdan Bilgileri Nelerdir?
Platformda, kullanıcıların adisyon durumlarını takip edebilecekleri, varlıklarla çalışabilecekleri bir kripto para cüzdanı olacak.
Para ünitesinin para ünitesi olan kullanıcılar ihtiyaç duyulan sayıda tokenu satın alabilecek ve tasarruflarını veyahut kripto-para birimlerindeki yatırımları pahasına biriktirecek olan servetlerini çözümleme edebilirler.
Bankacılık platformu, kullanıcıların kendisi kararlarına ya da sahip olunan piyasadaki vaziyete bağlı olarak, alım ve satım yapmalarını, alım ve satım yapmalarını ya da satmalarını gerçekleştiren kripto-para alışverişini birleştirmektedir.

Cryptov8 ve Eğitim Malzemeleri Arasındaki İlişki
Kullanıcılar, kripto döviz piyasasına bankacılık platformunun sunmuş olduğu eğitim materyallerinden sebep girebilecekleri ile ilgili tavsiyelerde bulunabilir.
Cryptov8 benzersiz bir fırsat sunuyor - projenin müşterileri, kendisi muvaffakiyet stratejilerini meydana getirmek amacıyla yatırımcıların tecrübenini kullanabilecekler.

Cryptov8 Takım Bilgileri;

Cryptov8 Token Bilgileri;
Token Sembolü: CRV8
Token Fiyatı: PreSale= 1 CRV8 = 0.0002089 ETH
ICO Fiyatı= 1 CRV8 = 0.0002646 ETH
Platform: Ethereum ERC-20
Ödeme Yöntemleri: ETH
Minimum Yatırım Miktarı: 0.1 ETH
Soft Cap Miktarı: 15,625 ETH
Hard Cap Miktarı: 156,250 ETH


Cryptov8 İletişim Araçları;
Telegram Kanalı: https://t.me/cryptov8
Author:dhavid19
Bitcointalk Profile Link:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1795848
Eth wallet address:0x2e0aE95a7871c8A38A513981904410d07DD96231 

No comments:

Post a Comment

Revenue Coin (RVC) - Funds high-tech companies to scale

  Introduction Revenue Coin is imaginative, extraordinary worldwide, and an important symbol of partnership with network customers with ...